maanantai 27. elokuuta 2012

Maxomorran syksy 2012

Maxomorran syksyn 2012 uutuuksia odotellaan jo kovasti saapuvaksi. Tässä kuitenkin esimakua tulevasta mallistosta. Kuoseja löytyy 24 erilaista, kaikille varmasti jotain mikä miellyttää:

Oma suosikkini on nuo söpöt pingviinit. Mallistossa on uusia malleja, mm. tyttöjen mekko, pikkuhousut tytöille ja pojille ja jumpsuitit. Tässä Tenavalinnaan saapuvia mekkoja:

Kovasti odotellaan näitä ihanuuksia. Palataanpa sitten asiaan kun vaatteet ovat saapuneet. Mikäs on sinun suosikki kuosi?




keskiviikko 22. elokuuta 2012

15 % ALEKOODI Tenavalinnaan

ALEKOODILLA: SYKSY
saapi 15% alennusta 26.8.2012 klo 23.59 mennessä tehtyihin yli 50€ tilauksiin.
Tarjous koskee uusia tilauksia ja siitä on pois rajattu Skip Hop ja Starchild tuoteryhmät.
Mikäli tilauksesta palauttaa ja tuolloin tilauksen arvo jää alle 50€ menettää tuolloin alennuksen.
Toimituskulut 0€ !

Racoon välikausi ALE -25%

Tenavalinnasta löytyy vielä muutamia ihanuuksia Racoonilta välikauteen. Kaikki loput välikausivaatteet on alennettu -25%. Tässä kuva jäljellä olevista ihanuuksista:
klikka tästä suoraan Racoon ALEEN

NYT TARJOLLA MYÖS ALEKOODI: SYKSY
sillä saa yli 50€ tilauksiin 15% alennusta, eli nyt saapi edullisesti välikausivaatetta. Tai kannattaa hyödyntää koodi vaikka jo talvivaatehankintoihin.


Tenavalinnan esittely


Nyt sitten aloitetaan tämän blogin kirjoitus...  Kerrotaanpa ensin hieman taustoisa.

Pidän siis Tenavalinna nimistä lasten- ja vauvanvaatteiden verkkokauppaa: http://www.tenavalinna.fi
Kerronpa aluksi kuinka kaikki lähti liikkeelle. Kesällä 2010, kun tyttäreni olivat 4 ja 8 vuotiaita, etsin heille kovasti Winx Club aiheisia lastenvaatteita. Enpä löytänyt mistään, mutta silmiini sattui Euroopasta tukkumyymälä, joka myi näitä keiju-aiheisia vaatteita. Kun tutkiskelin tukun muuta valikoimaa, sain idean verkkokaupan perustamisesta.

Puoli vuotta myöhemmin syntyi lastenvaatteiden verkkokauppa nimeltä: TENAVALINNA. Nimen keksiminen olikin vaikeaa, ihan kuin omalle lapselle olisi nimeä ollut antamassa. Nimi tulikin meidän rakkaasta samannimisestä päiväkodista. Kaikki kolme lastani olivat useita vuosia tässä ihanassa Oululaisessa Tenavalinnan päiväkodissa.

Ensimmäisen vuoden (2011) ajan valikoimaan kuului paljon erilaisia hahmovaatteita. Suosituimpia ovat olleet pojille: Disney Cars, Puuha Pete, Tuomas Veturi, Paavo Pesusieni jne... tytöille on ollut esim. Hello Kittyä ja Winx Clubia. Eipä siinä sitten kauaa mennyt, kun vanhin tytär ei enää Winx Clubia halunnutkaan pitää ja silloin päätin, että aloitetaan tuotemerkkien laajennus. Olisihan se aivan loistavaa, jos pystyisi tarjoamaan jokaiselle jotakin ja kasvaa suureksi lasten- ja vauvanvaatteiden myymäläksi.

Vuoden 2012 tuotemerkkien laajennus on siis kovaa kyytiä käynnissä ja ny elokuussa valikoimaamme kuuluu hahmovaatteiden lisäksi: Duns Sweden, Maxomorra, Molo Kids, Phister ja Philina, Racoon ja Småfolk. Tämän vuoden puolella saamme jälleenmyyntiin vielä suomalaisia käsintehtyjä pipoja, jotka meille toimittaa JenniK Handmade. Lokakuussa valikomaamme astuu ruotsalainen Snoozy.




Katsotaan mitä vuosi 2013 tuo tulleessaan. Tulevaisuuden unelmana on myös saada kivijalkakauppa tänne Ouluun avattua.

Ihanaa Syksyä kaikille toivottaa: Katja Kauppinen
Käy tutustumassa kauppaani: http://www.tenavalinna.fi
Olemme myös facebookissa, jossa kohta tulossa lahjakorttiarvontaa: http://www.facebook.com/tenavalinna