torstai 8. tammikuuta 2015

Molo Kids SS15 mallisto

HIENO MOLO KIDS SS15 KEVÄÄN ULKOILUMALLISTO ON SAAPUNUT
klikkaa tästä Tenavalinnan verkkokauppaan


Polly Haalarit:

Tänä vuonna mallistossa on 6 eri väriä. Kuviollisessa haalarissa on ketun kuvia. Tyttöjen rainbow kuosi saa jatkoa ja nyt raidat ovat samat kuin talven 2014 toppahaalarissa. Perinteinen, suosittu rainbow kuosi jatkaa maailman valloitustaan. Onyx Black on lähes mustan värinen. Tämän vuoden mallistossa suurin haalarin koko on 128 cm. Vedenpitävyys 5000mm.

Hopla välikausitakit:

Tänä vuonna mallistossa on 6 eri väristä Hopla välikausitakkia. Samat värit kuin Polly haalareissakin. 128 koosta tulee hyppy suoraan 140 kokoon, 134 saisi kyllä mielestäni kuulua lajitelmaan, mutta valitettavasti sitä kokoa ei valmisteta. Vedenpitävyys 5000mm.







Igor välikausirukkaset:

Igor kinttaita välikauteen löytyy samoissa väreissä, kun haalareitakin ja hopla takkiakin on valmistettu. Kokoja 1-2, 3-5 ja 6-8 vuotiaille. Vedenpitävyys 5000mm.


Haven välikausihousut:

Välikausihousua on tarjolla 4 eri värissä. Myös musta väri on mallistossa. Kiristysnauhat ja irroitettavat, silikoniset jalkalenksut löytyvät. Takana molemmissa lahkeissa on tähtiheijastimet. Vedenpitävuus 5000 mm.




Sadevaatteet Waiton ja Waits:

Waiton takit ja Waits housut ovat 'tuulipukumaista', ohutta kangasta. Nämä ovat hengittäviä (3000) ja täysin vedenpitäviä 5000 mm. Näillä vaatteilla on pidempi käyttöikä, keväästä - läpi kesän - pitkälle syksyyn, koska kiinteää fleecevuorta ei ole. Voit siis pukea lapselle tämän takin myös kesällä, todella hyvä etenkin sateisella kelillä, kylmemmällä ilmalla keväällä ja syksyllä lisäät vain fleecekerroksen väliin ja taas tarkenee. SS15 mallistosta löytyy 4 hienoa kuosia. Tyttöjen rainbow kuosi on sama kuin edellisen kevään mallistossa, suuren suosion saavuttanut kuosi. Waits housuissa on lisäksi musta kuosi. Waits housuissa on takana toisessa lahkeessa tähtiheijastin, kiristysmahdollisuus vyötäröllä sekä irroitettavat kankaiset jalkalenksut. Koot ovat tuplakokoja ja suurin koko on 146/152 cm.





Cloudy softshell-takit:

Hienoja värejä tämän kauden softshell-takeissa. Yhteensä 7 kappaletta. Vetoketju on tyylikkäästi hieman vino. Tähtiheijastimet molemmilla olkapäillä. Takissa ei ole fleecevuorta. Takki on ohut ja notkea. Cloudy takista puuttuu samoin 134 cm koko, kuten myös Hopla takista. Takeissa vedenpitävyys on 10000 mm.



Tyttöjen softshell-takkejä:

Holly mallisessa softshell-takissa on 2 erilaista kuosia, toinen on musta ja toinen kuviollinen. Lisäksi on kaunis kukallinen takki. Vedenpitävyys 10000 mm.






Vauvoille softshell-pukuja:

Hill haalarissa on kaunis, kukallinen Floral kuosi. Yksiväriset Misty haalarit ovat myös kauniin sävyisiä. Toinen on kaunis vaaleanpunainen ja toinen on hieno sininen. Suurin koko on 98 cm. Vedenpitävyys 10000 mm.
Lastenpuoti Tenavalinnan valikoimasta löydät suurimman osan yllä esitetyistä tuotteista.
KLIKKAA TÄSTÄ kauppaan.